10/01/18 Gewijzigde tarieven Zandritten en Dagtochten

Beste ruiters,

Per 1 januari 2018 hebben 2 van onze ritten een gewijzigd tarief.

* De Zandrit had voorheen een tijdsduur van 3 uur en de prijs ervan was 62,50 euro pp.
Gebleken is dat de rit niet goed binnen 3 uur te rijden is. Om deze reden geldt voor deze rit een gewijzigde tijdsduur van 4 uur, met een bijbehorende prijsstijging van 7,50 euro pp.
De Zandrit kost per 1 januari 2018: 70,00 euro pp.

* De Dagtochten hadden eerder een prijs van 120,00 euro pp. Deze prijs was inclusief entree van het Park voor ruiter en paard en de lunch. De afgelopen jaren is de entreeprijs van het Park voor ruiter en paard jaarlijks steeds iets gestegen. Om deze reden is onze prijs voor de Dagtocht inmiddels ook aangepast met 10,00 euro pp. De tijdsduur van de Dagtochten is gewoon ongewijzigd gebleven.
De Dagtocht kost per 1 januari 2018: 130,00 euro pp.

Ondanks dat alle reeds gedane boekingen voor 2018 voor deze 2 ritten gedaan zijn onder voorbehoud van prijsstijgingen, kan het betekenen dat ruiters – omwille van de prijsstijging- van een reeds gedane boeking willen afzien. Alle contactpersonen van de reeds gedane boekingen voor de genoemde ritten zullen binnen afzienbare tijd een persoonlijk bericht krijgen in dit verband, met de mogelijkheid om een boeking geheel of gedeeltelijk te annuleren. 

Excuses voor het eventuele ongemak,

Team The Mill Ranch

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uncategorized. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.