18/11/2020 Update Coronamaatregelen

Beste Ruiters,

Ondanks dat de paarden hebben genoten van hun extra vrije tijd en wij onze tijd goed hebben besteed aan een kleine verbouwing, waren we blij dat gisteravond in de persconferentie werd aangegeven dat de tijdelijke verzwaring die gold voor de gedeeltelijke lockdown in verband met het Coronavirus, weer wordt versoepeld. Dit betekent dat wij vanaf vrijdag (20 november) weer zullen opstarten met onze activiteiten.
Uiteraard conform de richtlijnen.

Eén begeleid(st-)er mag met (maximaal-) 4 volwassen ruiters op pad.
Dit betekent dat alle boekingen die oorspronkelijk werden gedaan, in afzonderlijke groepjes zullen moeten worden onderverdeeld. Bovendien zullende afzonderlijke groepjes, die bij ons komen rijden, zoveel mogelijk apart moeten worden ontvangen.

De ruiters (of beter gezegd: de personen die geboekt hebben), die reeds voor de aankomende periode geboekt stonden, worden een paar dagen voorafgaand aan de boeking per email benaderd met een voorstel voor de rit. Ook staat in dit bericht omschreven welke werkwijze wij hanteren met betrekking tot de coronamaatregelen.

Wij begrijpen dat dit voorstel mogelijk niet voor iedereen passend is of dat de omstandigheden er mogelijk niet meer naar zijn om te kunnen komen. In dit geval willen wij vragen om zo tijdig mogelijk te annuleren. Mochten er in dit proces vrije plekken beschikbaar komen, dan zullen wij hiervan op Facebook melding maken. Alleen dan kan boeken telefonisch, via het in dat betreffende bericht vermelde nummer.

Een nieuwe boeking kan -onder voorbehoud van mogelijk gewijzigde maatregelen m.b.t. het Coronavirus- uitsluitend via het reserveringsformulier van de site worden gedaan.

Boeken kan dus niet telefonisch of per app/sms/facebook/etc!

Excuses voor eventueel ongemak!

Team The Mill Ranch

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uncategorized. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.