Buitenritten en Dagtochten in Westernstijl

Buitenritten

The Mill Ranch biedt de mogelijkheid tot het maken van begeleide buitenritten. The Mill Ranch is gelegen in een zeer mooi bos- en heiderijk gebied, waarbinnen u prachtige buitenritten kunt maken. Bij deelname aan een begeleide buitenrit, wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. De keuze voor het paard dat u gaat berijden, wordt in overleg met u gemaakt. Na de koffie/thee worden de paarden gezamenlijk klaargemaakt en wordt de buitenrit van uw keuze gereden. Tijdens de buitenrit krijgt u van de begeleider instructie aangaande het western rijden. Vanaf de ranch zijn er diverse uitrijmogelijkheden grenzend aan park de Hoge Veluwe. Er hoeft slechts eenmaal een weg overgestoken te worden om op de ruiterpaden terecht te komen en de omgeving biedt diverse, afwisselende mogelijkheden.

Klikt u hier voor een overzicht van alle buitenritten die The Mill Ranch aanbiedt

Dagtochten

The Mill Ranch is gelegen in de nabijheid van Het Nationale Park De Hoge Veluwe en er is de mogelijkheid om een begeleide tocht te maken naar en door het Park. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een natuurpark met ruim 5.000 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen. Het Nationale Park De Hoge Veluwe heeft een ongeveer 45 kilometer lang ruiterpadenstelsel. Met hulp van de knooppunten van het ruiterpadenstelsel kunnen diverse routes bepaald worden. In het Park wordt de unieke mogelijkheid geboden om ook van de ruiterpaden af te wijken en dus vrij te struinen door de natuur. Tijdens de tocht is er de kans op het zien van grofwild (edelherten, moeflons, wildzwijnen en reeen). Het Park heeft diverse aanbindplaatsen voor de paarden. Dit biedt de mogelijkheid om een pauze in te lassen voor een picknick of een bezoek aan het restaurant of het theehuis.

Klikt u hier voor meer informatie over de dagtocht naar het Nationale Park De Hoge Veluwe die The Mill Ranch aanbiedt.

Mocht u vragen hebben over de buitenritten en/of dagtochten die wij aanbieden of een afspraak willen maken? Vult u dan ons reserveringsformulier in. Dit formulier kunt u vinden aan de linkerzijde van de menubalk onder het kopje “reserveren”.

Aanvullende informatie:
* Bij het niet tijdig (tenminste 24 uur van te voren) afzeggen voor een rit wordt het totaalbedrag van de rit alsnog in rekening gebracht
* De buitenritten kunnen -tenzij anders vermeld- plaatsvinden bij een minimum van 5 personen.
* Wij kunnen een rit besloten houden voor uw eigen groep bij minimaal 8 deelnemers (vaste prijs, welke 14 dagen voorafgaand aan de rit per bank dient te worden voldaan).
* Een dagtocht kan plaatsvinden bij een minimum van 10 personen.
* Wij hanteren een gewichtslimiet van 100 kilogram.
* Het strekt tot de voorkeur om tijdens de buitenrit of dagtocht een rijbroek/spijkerbroek en rijlaarzen/stevige schoenen te dragen.
* Het dragen van een veiligheidscap is verplicht.
* Wij kunnen u -indien gewenst- een veiligheidscap ter beschikking stellen (bij de prijs inbegrepen).
* De foto’s die mogelijk tijdens een buitenrit of dagtocht worden gemaakt, kunnen worden gebruikt voor reclamedoeleinden.