Groepsarrangementen

Bij The Mill Ranch kunt u terecht voor groepsarrangementen. De arrangementen zijn voor zowel beginnende-als gevorderde ruiters en voor zowel jong als oud.
Er zijn de volgende mogelijkheden:

Arrangement 1: Dit arrangement kan plaatsvinden bij een groep van minimaal 8- en maximaal 10 personen. In de ochtend is er een ontvangst op de ranch met koffie of thee met iets lekkers.
Daarna vindt er een buitenrit te paard van 2 uur plaats. Halverwege de rit wordt er een verse lunch gesereveerd op een mooie locatie in het bos. U kunt er  ook voor kiezen om na afloop van de buitenrit te paard een verse lunch geserveerd te krijgen in onze gezellige kantine, ingericht in westernstijl.

Arrangement 2: Dit arrangement kan plaatsvinden bij een groep van minimaal 10- en maximaal 20 personen. In de ochtend is er een ontvangst op de ranch met koffie of thee met iets lekkers.
De groep wordt in overleg opgesplitst in twee kleinere groepen. De ene groep begint met een buitenrit te paard van 2 uur. De andere groep vertrekt een uurtje later voor een huifkartocht in westernstijl van een uur. De huifkar wordt getrokken door muildieren.
Na deze ritten wordt er een verse lunch geserveerd op een mooie locatie in het bos.
Na de lunch wisselen de groepen. Na afloop van de ritten wordt u ontvangen op de ranch met een kopje koffie/thee of is er mogelijkheid om na te borrelen en wordt er een hapje geserveerd.

Arrangement 3: Dit arrangement kan plaatsvinden bij een groep van minimaal 15- en maximaal 25 personen. In de ochtend is er een ontvangst op de ranch met koffie of thee met iets lekkers.
De groep wordt in overleg opgesplitst in twee kleinere groepen.
De ene groep maakt een buitenrit van 2 uur te paard. De andere groep wordt ondertussen vermaakt met typische westernspelen, zoals lasso- en hoefijzer werpen. Na 2 uur wordt wordt er een verse lunch geserveerd in onze kantine, geheel ingericht in westernstijl. Als het weer het toelaat, dan kan er ook geluncht worden in de tuin. Na een uur wisselen de groepen.
Na afloop van de activiteiten wordt u ontvangen op de ranch met een kopje koffie/thee of is er mogelijkheid om na te borrelen en wordt er een hapje geserveerd.

Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van het arrangement en de samenstelling en de grootte van de groep. The Mill Ranch staat altijd open voor suggesties en eigen inbreng aangaande de programmering. Mocht u nog vragen hebben aangaande de groepsarrangementen, neemt u dan gerust contact met ons op en vult u het reserveringsformulier in. U kunt het formulier vinden aan de linkerzijde van de menubalk onder het kopje “reserveren”.

Aanvullende informatie:
Wij hanteren een gewichtslimiet van 100 kilogram.

* Het strekt tot de voorkeur om tijdens de buitenrit een rijbroek of spijkerbroek en rijlaarzen of stevige schoenen te dragen.
* Het dragen van een veiligheidscap is verplicht.
* Wij kunnen u -indien gewenst- een veiligheidscap ter beschikking stellen (bij de prijs inbegrepen).
* Groepsarrangementen dienen 14 dagen voorafgaand aan de datum per bank te worden voldaan.
* De foto’s die mogelijk tijdens een buitenrit worden gemaakt, kunnen worden gebruikt voor reclamedoeleinden.